IMMUNE+++


Produs avansat imunitar
Sistemul imunitar este apărarea naturală a corpului nostru impotriva virusurilor periculoase și bacteriile care sunt peste tot în mediul înconjurător, atât în interior cât și în exterior. Sistemul nostru imunitar este o rețea de celule albe din sange, care pot recunoaste, ataca si distruge substanțele străine înainte ca acestea pot provoca daune grave la corpul. Acum mai mult ca oricând, trebuie să avem grijă de sistemul nostru imunitar si fortifica organismul împotriva asaltului de boală.
Ce poate face pentru tineIMMUNE +++ ?
LPGN IMUNITAR +++ este o formulă de apărare triplu provin de la de înaltă calitate, ingrediente naturale, care sunt dovedit sigure si eficiente pentru a consolida sistemul imunitar. Noi incadrati IMUN +++ formula cu o acoperire enterică pentru a ajuta-l reziste la condițiile acide din stomac. Aceasta protejează suplimentul de dizolvare în stomac, permițându-i să ajungă la intestinul subtire pentru absorbția corectă *. IMUN +++ combina trei amestecuri de proprietate: Blend Opti-Shield
Complex polizaharidelor
- Acest complex ncreases numărul de celule T, celule B, si Natural Killer Cells (celule NK), considerat de apărare prima linie a sistemului imunitar impotriva agentilor patogeni si bacteriile cele mai periculoase .
Reishi, Maitake și Turcia coada Ciuperci
- Cu proprietati anti-bacteriene și anti-virale, cele trei ciupercile da organismului instrumentele de care are nevoie pentru a lupta impotriva organismelor straine si bacteriile prin stimularea celulelor T și activitatea celulelor NK .
Viața-C Blend
Acest amestec este vitamina C (acid ascorbic), cu un sistem unic de livrare (Citrus bioflavonoide si lipidic de metaboliți) astfel încât să patrunde in organism mai repede și rămâne în organism mai mult pentru a sprijini functia imunitar sanatos, a ameliora sănătatea sistemului imunitar, răspunsul imun si a reduce inflamatia.
Herb & Botanical Blend
Această combinație toate-naturale de vitamina C, care generează un centru de putere de imunitate la virusuri si infectii:
- Camu Camu
- Acerola
- Ashwagandha
- Catina
- Rodie